• DOLAR 32,22 %0.01
  • EURO 34,87 %-0.39
  • ALTIN 2.445,21 %0.03
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.390 %0.47
  • ETHERIUM 2.916 %-0.46
8°

MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

MHP Şemdinli İlçe Bakanı Şamir Şen’e ait otomobil, Yeni Mahallede yokuş çıkarken geri kayarak kaza yaptı.

Güncel

Meclis Başkanı Kurtulmuş'un bugün CHP'yle başlayacağı görüşmelerle yeni anayasa mesaisi de start alıyor.

Güncel

MHP Lideri Bahçeli'nin, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğindeki videosu, Cumhur İttifakı'na ve "AK Parti'ye bir mesaj olarak lanse edildi....

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Güncel

Yerel seçimlerde 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle CHP'nin sandalye sayısı 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi.

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayal alemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir.

Siyaset

MHP'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen yeni MYK ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), ilk toplantısını yaptı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim aracı karşı yönden gelen araçla çarpıştı.

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın, yanındayız' diye seslendi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda adayları tanıttı.

Hakkari Haberleri

MHP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Halim Yıldırım, kimseyi ötekileştirmeden hoşgörü siyaset ile ilçe halkına hizmet vereceğini söyledi.