• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.083 %0.67
  • ETHERIUM 2.930 %0.66
16°

Eş Haberleri

Eş haberleri ve güncel Eş gelişmeleri, Eş ile ilgili tüm video, Eş fotoğrafları ve Eş haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 3 çocuk annesi Hatice Ebem (39), çıkan tartışmada eşi Mirza Ali Ebem (48) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Suriye uyruklu baba, anne ve 3 çocuğunun evlerinde ölü bulunması ile ilgili yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı.

Güvenlik

İngilizce öğretmeni Saadet Çay, boşanma aşamasında olduğu büfeci eşi 48 yaşındaki Adem Çay tarafından evinde göğsünden tabancayla vurularak öldürüldü.

Güvenlik

Eşi Buse Demirkıran’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra oturduğu 2 katlı binanın çatı katına çıkıp aynı silahla intihar etti.

Güvenlik

Eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a, 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi.

Güvenlik

Eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp, 3 saat bıçakla direndikten sonra polisin müdahalesi ile gözaltına alınan firari hükümlü tutuklandı.

Güvenlik

Boşanma aşamasındaki kocası Vedat G. tarafından tabancayla başından vurulan 4 çocuk annesi Neşe G. yaşamını yitirdi.

Sağlık

Kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün bağışladığı böbrekle yaşama tutundu.

Güvenlik

Antalya'nın Serik ilçesinde A.B. isimli kişi, karısının otomobilini boş tarlada ateşe verdi. Eşine sinirlendiği için aracı yaktığını söyledi.

Bölge Haberleri

Adıyaman Samsat'ta eşi Tuğba Avcı ve bacanağı Abidin Avcı ile bacanağının oğlu olan Mustafa Avcı'yı öldüren Kasım Avcı saklandığı mağarada...

Güvenlik

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Ali Rıza Aslan, boşanma aşamasındaki eşi Hatun Ekrem Aslan’ı (29) tabancayla vurarak öldürüp, intihar etti.

Güvenlik

Ümraniye'de tartıştığı dini nikahlı eşi ve kızlarını öldüren saldırgan 3 tabanca ile yakalandı, 'uzaylılar öldürdü' dedi.