• DOLAR 32,26 %-0.02
  • EURO 34,69 %-0.11
  • ALTIN 2.395,73 %-0.19
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.201 %-1.28
  • ETHERIUM 2.989 %-2.02
5°

Darp Haberleri

Darp haberleri ve güncel Darp gelişmeleri, Darp ile ilgili tüm video, Darp fotoğrafları ve Darp haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Şırnak’ta kamu görevlisi Z.Ç., yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık grup tarafından darbedildi. Z.Ç., tedavisinin ardından açığa alındı.

Bölge Haberleri

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde toplu oy kullanmak isteyen kişiler ile sandık müşahitleri arasında çıkan arbedede 3 kişi darbedildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de olaylı maçın ardından ifade için çağrıldığı karakolda darp edildiği ileri sürülen Yalçın Kaval'ın durumu TBMMnin gündemine taşındı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'deki olaylı maçın ardından gözaltına alınıp darp edilen Yalçın Kaval polise mukavemet ettiği gerekçesi ile yurtdışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği, bugün oynan maçtan sonra çıkan arbedede polisler tarafından darp edildiği iddia edilen vatandaş ile ilgili açıklama yaptı.

Güvenlik

Mersin'in Toroslar ilçesinde, belediye otobüsünde okul müdürü ve oğlu tartıştıkları yaşlı çifti acımasızca defalarca darbetti.

Güvenlik

Otomobil tamiri bahanesiyle eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla 1 milyon liralık senet imzalatan 3 şüpheli, tutuklandı.

Güvenlik

Sakarya’da, eşi S.D.'nin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini söyleyen 56 yaşındaki Leyla Demir kayboldu.

Güvenlik

Kahramanmaraşta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş'ın, 2 mahalle bekçisi tarafından dövülme görüntüleri ortaya çıktı.