• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.500 %-0.46
  • ETHERIUM 3.070 %-1.29
10°

Avukat Haberleri

Avukat haberleri ve güncel Avukat gelişmeleri, Avukat ile ilgili tüm video, Avukat fotoğrafları ve Avukat haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir dava duruşmasında sanık avukatı Alperen D., başörtülü hakimler için reddi hakim talebinde bulundu.

Bölge Haberleri

Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı.

Güncel

Van'da yaşananları protesto etmek için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan avukatlar ile polisler arasında arbede yaşandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Barosu yarın gerçekleştirilecek seçimler için il merkezi ve ilçelerde kriz masası oluşturulduğunu ve 8 avukatın görevlendirildiğini duyurdu.

Bölge Haberleri

Sahte avukat kimliği ve cübbesiyle kendisini avukat olarak tanıtan Betül Sayıcı’nın, eski avukat sevgilisine özendiği ortaya çıktı.

Güncel

Diyarbakır Barosu üyeleri Av. Nihan Özel ile Av. Hamit Özgür Gencan, hayatını kaybetti.

Güncel

Ankara'da bir kadın, 2010 yılında eşinden ayrıldı ve boşanma davası sonrası iki çocuğu için aylık 400 lira nafaka hak etti....

Güncel

Tutuklu müvekkiline uyuşturucu verdiği iddiasıyla yargılanan avukata, 15 yıl hapis ve 30 bin TL adli para cezası verildi.

Güvenlik

Avukat Feyza Altun evindeki aramanın ardından gözaltına alındı. Altun sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki adliyenin baro odasına, avukat ve aynı zamanda eski milletvekili olan merhum Naim Geylani'nin ismi verildi.