• DOLAR 32,21 %0.07
  • EURO 35,04 %0.10
  • ALTIN 2.514,37 %0.16
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 70.200 %6.07
  • ETHERIUM 3.633 %17.78
9°

Atama Haberleri

Atama haberleri ve güncel Atama gelişmeleri, Atama ile ilgili tüm video, Atama fotoğrafları ve Atama haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Eğitim

MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını internet sitesinden yayımladı.

Hakkari Haberleri

116. Dönem doktor atamaları kapsamında Hakkari'ye 26 uzman, 1 Adli Tıp ve 8 Pratisyen toplam 35 doktor ataması yapıldı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasına ilişkin kamuoyunda konuşulan rakamların büyük oranda eksik ya da yanlış olduğunu söyledi.

Güncel

Bu yıl öğretmen atamaları ne zaman yapılacak' soruları hız kazanırken, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Garanti BBVA Portföy'ün yeni Genel Müdürü, 24 yıldır Garanti BBVA bünyesinde farklı alanlarda yöneticilik görevlerinde bulunan Hülya Türkmen Keçecioğlu oldu.

Güncel

Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2 bin 392 engellinin kamuya ataması töreninde konuştu. Göktaş, 8 bin personel...

Güncel

Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.