• DOLAR 32,20 %0.11
  • EURO 35,11 %0.02
  • ALTIN 2.464,79 %-0.12
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 65.850 %1.7
  • ETHERIUM 2.943 %-1.14
11°

Aile Haberleri

Aile haberleri ve güncel Aile gelişmeleri, Aile ile ilgili tüm video, Aile fotoğrafları ve Aile haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Göktaş, "Ailenin güçlendirilmesine yönelik politikalara temel sağlayacak aile araştırmalarının yapılması amacıyla Aile Enstitüsü'nü hayata geçireceğiz.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de anneleri ölen ve yol kenarında bulunan 2 yavru sincap Ayva ailenin en küçük üyeleri oldu.

Hakkari Haberleri

Bahçelerinde buldukları 2 sincap yavrusunu şırıngayla süt vererek besledikleri anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Güvenlik

Ankara'da iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin sevilen ve sayılan değerlerden Hamdi Korkmaz'ın vefatı nedeniyle ailesi taziye, teşekkür mesajı yayınladı.

Bölge Haberleri

Bingöl'ün Genç ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile barıştırıldı.

Güvenlik

Diyarbakır'da eski ve yeni muhtarların aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bölge Haberleri

Erzurum'da Sinan ve Nebahat Çiltaş çiftinin 22 yıllık evlat hasreti, koruyucu ailesi oldukları kız çocuğu "Nefes"le son buldu.

Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Bölge Haberleri

İsral’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki için yola bisikletle devam eden 4 çocuklu Fransız aile Şırnak’ın Silopi ilçesine ulaştı.

Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuru yapıldığını bildirdi.

Yaşam

İstanbul'da uzun yıllar çalıştıktan sonra köyüne dönüp ailesinin 37 olan küçükbaş hayvan sayısını 1100'e çıkarmayı başardı.