• DOLAR 32,25 %-0.02
  • EURO 34,69 %-0.08
  • ALTIN 2.400,66 %0.01
  • BİST100 10.379 %0.41
  • BITCOIN 62.500 %-2.19
  • ETHERIUM 3.010 %-2.27
7°

Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Diyarbakır eski Baro Başkanı Avukat Tahir Elçi’ye  ilişkin davada 3 sanıkın beraatının talep edilmesine Hakkari Barosu dahil olmak üzere 14...

Dünyadan

Kirby, "(İsrail) Endişelerimizi kendileriyle paylaşma fırsatı bulana kadar Refah'a girmeyecekleri konusunda bize güvence verdi." dedi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Belediye şirketinde görevli Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Aktaş yaptığı yazılı açıklama ile görev alanının değiştirilmesine tepki gösterdi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik Kavaklı köyünde başlatılan maden ocakları ile açıklamada bulundu.

Siyaset

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Bahçeli'nin DEM Parti kapatılmalıdır çağrısının ardından Gazeteciler ile konuşmasını değerlendirdi.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Mazbatayı Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a vermişti, gerekçeli karar açıklandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de farklı kesimlerden oluşan Aksakallı bir grup kentte yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Barosu, 5 Nisan Avukatlar Günü'ne ilişkin açıklama yaptı. 'Avukat İçin de Adale!' başlığı ile yapılan açıklamada trafik kazasında hayatını...

Hakkari Haberleri

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı, 31 Mart'ta yapılan seçimler ile Hakkari'de yaşanan olaylarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Hakkari Haberleri

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Hakkari İl Örgütü yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamada bulundu.

Hakkari Haberleri

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti kentte yaşanan olaylar sonrası basın mensuplarına yönelik tehditlere son verilmesi çağrısı yaptı.

Hakkari Haberleri

DEM Parti Hakkari İl Başkanlığı Van'da seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığının tarafından iptal edilmesine tepki gösterdi.