HAKKARİ- Parti, son olarak Hakkari’de önemli bir görevlendirme yaparak il başkanlığı görevine Bahrem Atlı’yı atadı.

Parti yönetiminden yapılan açıklamada, Atlı’nın Hakkari’de teşkilatlanmayı güçlendirecek önemli isimlerden biri olduğu vurgulandı.

Atlı’nın kısa süre içerisinde kente dönerek il başkanlığı görevine resmen başlayacağı, ardından parti binası ve teşkilat yapılanmasıyla ilgili çalışmaların hızla yürütüleceği bildirildi.

Güçlü Parti, son dönemlerde ülke genelinde yaptığı atamalarla yerelde de daha etkin bir yapı oluşturmayı amaçlıyor.

Hakkari Sportif Faaliyetler'den Muş maçı çağrısı
Hakkari Sportif Faaliyetler'den Muş maçı çağrısı
İçeriği Görüntüle

Atlı’nın göreve başlamasının ardından Hakkari’de üye çalışmaları, mahalle ve ilçe yapılanmaları ile saha programlarının yoğun şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Parti yöneticileri, Hakkari’de güçlü bir teşkilat kurarak hem vatandaşlarla daha yakın temas sağlamayı hem de bölgedeki siyasi çalışmaları daha aktif hâle getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Muhabir: Hamza ER