DURANKAYA- Toplantıda, olası bir afet durumunda izlenmesi gereken adımlar, alınacak tedbirler ile afet anında doğru iletişim ve koordinasyonun önemi üzerinde duruldu.

AFAD uzmanları, muhtarlar aracılığıyla mahalle halkına aktarılmak üzere detaylı bilgiler paylaştı.

Mahalle muhtarları da toplantıya aktif katılım sağlayarak kendi bölgelerinde yaşanabilecek ihtiyaç ve öncelikleri dile getirdi. Böylece hem muhtarlar hem de belediye aracılığıyla vatandaşların afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olması hedeflendi.

Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Durankaya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenliği ve bilinçlenmesi adına yürütülen bu tür iş birliklerini son derece kıymetli buluyor, katkılarından dolayı Hakkari AFAD Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyoruz.”

Çukurca'da beklenen doktor göreve başladı!
Çukurca'da beklenen doktor göreve başladı!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Hamza ER