Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde ailelere ve çocuklara huzurlu bir ortamda ramazan geleneklerinin yaşatılması için bir dizi etkinlik hazırlandı.
Geleneksel ramazan lezzetleri, Türk sanatları, meddah gösterileri, gölge oyunu, atölyeler, dinletiler ve söyleşilerin yer aldığı ramazan etkinlikleri, 2 Nisan'a kadar devam edecek.

14 Türk hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti 14 Türk hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından etkinliklerin görüntülerini, "Ramazan'ın ruhu, neşesi bu panayırda. Ramazan Panayırımız çocuklarımızın hiç unutmayacağı hatıralardan olacak." mesajıyla paylaştı.
Adıyaman, İskenderun, Kahramanmaraş ve Malatya'da ramazan etkinlikleri hafta içi 18.30-22.30, hafta sonu 14.30-22.30 saatleri arasında yapılacak.

Kaynak: AA