ANÇATI BİLGİSAYAR (SERVER) ALIMI

DEVLET HASTANESİ-ÇUKURCA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI


ANÇATI BİLGİSAYAR (SERVER) ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/1359504
1-İdarenin
a) Adı : DEVLET HASTANESİ-ÇUKURCA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Emirşaban Mah. Cumhuriyet Cad. 32/1 30700 - ÇUKURCA/HAKKARİ
c) Telefon ve faks numarası : 4385110095 - 4385110095
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : ANÇATI BİLGİSAYAR (SERVER) ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı : 1 ADET
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Çukurca Devlet Hastanesi
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 08.12.2023 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : ÇUKURCA DEVLET HASTANESİ TOPLANTI SALONU


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Teklif edilen ürünler, T.C. Sağlık Bakanlığının belirlediği 93/43 EEC ya da 98/79 EEC kapsamındaki ürünler ise T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan Ulusal Bilgi Bankası (UBB) koduna sahip olmalıdır ve firmalar, üretici veya ithalatçı ise ilgili ürüne ait firma tanımlayıcı kodunu veya (ÜTS) Ürün Takip Sistemi kodlarını, bayi ise ilgili ürüne ait üreticinin/ithalatçının yetkili bayisi olduğunu gösteren bayi kodunu teklif dosyalarında ibraz edeceklerdir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

Teklif edilen ürünler, T.C. Sağlık Bakanlığının belirlediği 93/43 EEC ya da 98/79 EEC kapsamındaki ürünler ise T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan Ulusal Bilgi Bankası (UBB) koduna sahip olmalıdır ve firmalar, üretici veya ithalatçı ise ilgili ürüne ait firma tanımlayıcı kodunu veya (ÜTS) Ürün Takip Sistemi kodlarını, bayi ise ilgili ürüne ait üreticinin/ithalatçının yetkili bayisi olduğunu gösteren bayi kodunu teklif dosyalarında ibraz edeceklerdir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

Firmalar teklif edilecek ürünlerle ilgili katalog ve fotoğrafları ihale dosyasıyla birlikte sunacaklardır.


İhale komisyonu; gerek görmesi durumunda ihalede teklif edilen cihazlar ile ilgili firmalardan demonstrasyon (Demo) isteyebilir. Demo süresi 5 gündür. Demo istenmesi halinde bütün masraflar firmaya ait olmak üzere cihaz demoları kurulumun yapılacağı hastanenin bilgi işlem odasına kurularak test edilecek ve yapılan test sonucuna göre tutulacak bir teknik rapor sonucu ihale sonuçlandırılacaktır.

-KATALOG: Teklif edilen ürünlerin teknik şartname  belirtilen şartlara uygunluğunu teyit etmek için ayrıntılı teknik bilgilerin yer aldığı katalog veya broşürlerin teklif dosyası içerisinde verilmesi gerekmektedir. 


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtr Basın No ILN01939756