Başkan Çakırbeyli, 1 Mayıs kapsamında bugün Hakkari’deki İŞGEM bünyesindeki atölyelerini ziyaret ederek emekçilerle bir araya geldi.
Ziyaret sırasında çalışanlara çiçek takdim eden Çakırbeyli, onların bayramını kutladı.
“Üretimin yükünü omuzlayan, alın teriyle hayatı var eden emekçilerimize çiçek takdim ederek hem günlerini kutladık hem de kendileriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdik” diyen Çakırbeyli, emekçilerin gülen yüzü, kararlı duruşu ve üretime kattıkları değerin kendileri için büyük bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti.
Emekçilerin taleplerini dinlediklerini belirten Çakırbeyli, “Bizler emeğe ve emekçiye değer veren bir anlayışla, adil çalışma koşullarının sağlandığı, hakların korunduğu, insanca bir yaşamın mümkün olduğu bir Türkiye hayalini savunmaya devam edeceğiz” dedi.
Çakırbeyli, açıklamasını 1 Mayıs'ın dayanışma ve birlik ruhunu yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.