HAKKARİ – Bir dönem öğretmenlik yaptığı Hakkari'ye bu kez sanatçı olarak dönecek olan Cevdet Bağca, 20 Haziran Cumartesi günü saat 20.30'da sevenleriyle buluşacak.
Verda Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen konserde Bağca, hafızalara kazınan eserlerini Hakkarili müzikseverlerle birlikte seslendirecek. "En güzel sevda şarkılarını hep beraber söylemeye hazır mısınız?" çağrısıyla duyurulan konser, Yeni Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek.
Yıllar sonra yeniden Hakkari'de sahne alacak olan sanatçının konserine yoğun katılım bekleniyor. Etkinlik biletleri organizasyon yetkilileri tarafından satışa sunulurken, sanatseverler unutulmaz bir müzik gecesi yaşamaya hazırlanıyor.
Konserle ilgili detaylı bilgi ve bilet temini için 0540 640 22 33 numaralı telefon üzerinden iletişim kurulabileceği belirtildi.
Muhabir: Zeki DARA