ŞEMDİNLİ - Şemdinli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fahri Şakar belediye meclis üyeleri ile birlikte, mahalle ziyaretleri kapsamında Yayla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Açıklamada, Başkan Şakar'ın mahalle büyükleri ve vatandaşlarla görüşerek talep, öneri ve beklentileri dinlediği belirtildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahallenin ihtiyaçlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu, iletilen taleplerin değerlendirilerek gerekli çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Ziyaret sırasında mahalle büyükleriyle de sohbet eden Başkan Şakar'ın, vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmanın ve sorunları yerinde dinlemenin belediyecilik anlayışlarının önemli bir parçası olduğunu vurguladığı aktarıldı.

Açıklamada, Şemdinli Belediyesi'nin vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdüreceği, ilçe genelinde talep ve ihtiyaçların yerinde tespit edilerek çözüme kavuşturulmasına yönelik çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde köy yollarına sıcak asfalt
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde köy yollarına sıcak asfalt
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Hamza ER