Hakkari Belediyesi ekipleri  kektin değişik noktalarında bulunan kanal ve ızgarları temizledi.

Belediye ekipleri nisan ayı içerisinde 50 su arızasına müdahalede bulunurken, 35 haneye ait kanalizasyon tıkanıklığını giderdi.

11 kanalizasyon şebekesine müdahale eden ekipler, kentin birçok noktasında bulunan yağmur suyu kanal ve ızgarlarını da temizledi.

Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe yağışların ardından belediye ekiplerinin kentin birçok noktasında başlattığı temizlik çalışmasının devam ettiği bilgisini paylaştılar.

Halktan duyarlılık beklediklerini kaydeden Eş Başkanlar Akış ve Tekçe, ”Ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindedirler. Su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ediliyor.  Yağış anında ve her yağış sonrası ekiplerimiz  gece- gündüz derelerde olabilecek taşkınları önlemek, kanal sisteminin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kanallar ve ızgaralar temizleniyor ve sürekli bakımı yapılıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz kanalların ve derelerimizin temiz tutmaları ve çöp atmamalarıdır. Halkımızın bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandılar. 

Hakkarili anne ömrünü engelli çocuklarına adadı Hakkarili anne ömrünü engelli çocuklarına adadı

Editör: Zeki DARA