HAKKARİ – Bir dizi temas ve ziyaret için Hakkari’de bulunan AK Parti İl Koordinatörü Burhanettin Yıldız, Hakkari İl Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti.

Yıldız’a ziyareti sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve parti yöneticisi Yakup Aktaş eşlik etti.

Çukurca'da köy ve mahalle muhtarları toplantısı yapıldı
Çukurca'da köy ve mahalle muhtarları toplantısı yapıldı
İçeriği Görüntüle

Yıldız, Hakkari İl Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı, muhabir Zeki Dara, Objektif Haber İmtiyaz sahibi ve DHA Hakkari Muhabiri Mehmet Özkan tarafından karşılandı.

Ziyarette, Hakkari’nin temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle kentte istihdamın artırılmasına yönelik hükümetin atacağı adımlar değerlendirildi.

Karşılamadan dolayı İl Sesi Gazetesi ekibine teşekkür eden Burhanettin Yıldız, kentteki tüm dinamiklerle bir araya gelerek Hakkari’nin kalkınması için ortak adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı ise Yıldız’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Zeki DARA