AK Parti 27. Dönem  İstanbul Milletvekili eski Ahmet Hamdi Çamlı, Akit Tv’de katıldığı programda CHP’yi eleştirdi.

Orta Doğu’da bugün yaşanan durumdan CHP’i sorumlu tutan Çamlı’nın konuşması şu şekilde;

DEM Parti Kapatılacak mı?  Bakan Tunç açıklama yaptı! DEM Parti Kapatılacak mı? Bakan Tunç açıklama yaptı!

“Bir ara demiştim ki zamlar çok oluyor. Kabulleniyoruz, hükümeti biz yönetiyoruz falan. Sonra da dedim ki bu zamlardaki CHP’nin katkısı ne? Niye konuşmuyorsunuz? Sonrada hepsi çullandılar üstüme. Kılıçdaroğlu varya Kılıçdaroğlu. O zaman görevdeydi, Atatürk’ün koltuğunda oturuyordu. O bile dedi ki ‘Ahmet Hamdi Çamlı dedi ki zamların müsebbibini buldu işe CHP’ diye. Siz yaptınız oğlum bunları.

Bırak sen İran’ı, Ürdün’ü, Suriye’sini, Orta Doğu’yu bu hale, gavurlaşmış, gavurlara özenti duyan bu kafalarınız çevirdi kardeşim. Evet yapılan her zamda senin payın var. Sen verdin çünkü bu toprakları. Bu ülkeyi siz yönetemediniz. Sizin müfsit fitne aklınız, Siyonizmden ve masonluktan beslenen, midesi iki bacak arasından başka bir yerde çalışmayan o aklınız koca Osmanlı İmparatorluğunu, yerle yeksan eden akıl odur. O yerle yeksan oluştan sonra kaçmıştır elimizdeki bütün doğalgazlar, petrol kaynakları. Eğer şimdi bunlara yapılan bir zam varsa, bu konuşulmayacak mı? Bunu konuşanın lafını ağzına tıkmaya mı çalışacaksın?

Buna bile bizim bazı arkadaşımız ‘ya ne gerek vardı falan’ diyor. Bugün neden doğalgaz ve petrol 40-45 lira oldu? Şayet bu aklın dedeleri bu ülkeye ihanet etmemiş olsalardı ve o Kerkük, Musul’daki doğal gaz ve petrol kaynakları bu ümmetin özgürce kullanabileceği topraklar olsaydı bugün biz 40-45 liraya benzin alır mıydık?”

Editör: Haber Merkezi