İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından darp edilen A.Ş. (19) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra A.Ş.'yi darbeden E.D. (17), E.A. (16) ve M.E.D. (15) gözaltına alındı.

Olay dün Halıcıoğlu Mahallesi'nde yaşları 18'den küçük olan E.D., E.A., M.E.D. ile 19 yaşındaki A.Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü. Kavga sırasında E.D., E.A. ve M.E.D., A.Ş.'yi darp etti.

Karşısındaki 3 kişiden bir kurumun bahçesine girip kapıyı kapatarak kurtulan A.Ş., karşı taraf olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra fenalaşarak yere yığıldı.

A.Ş.'nin yardımına ilk önce çevredekiler koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri A.Ş.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. A.Ş., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, A.Ş.'nin 3 kişiyle kavga ettiğini tespit etti. Çalışmaların ardından şüphelilerin E.D., E.A. ve M.E.D. olduğunu belirledi. Çocuk yaştaki 3 şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kavga anları ise güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı. Kayıtlarda 3 kişi tarafından darp edilen A.Ş.'nin kulağını tutarak yere yığıldığı görüldü.

Editör: Haber Merkezi