HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
 
Yüksekova Kaymakamlığı, 3.Piyade Tümen Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yüksekova Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile Yüksekovalı 500 öğrenci sinema ile buluştu. Yüksekova Belediyesi´nin organize ettiği servislerle okullarından alınarak tümene getirilen öğrenciler, Buz Devri 4 filmini izleme fırsatı buldu. Filmi izleyen öğrencilere Yüksekova Kaymakamlığı tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Sinema sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinde görebildiklerini belirterek şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. Çocukların görsel bilgi ve birikimlerine değer katmak, özgüven duygusunu kazandırmak, toplumun bir üyesi olma bilincini aşılayarak çevreyle daha güçlü bir bağ kurmalarına yardımcı olmak için Yüksekova´daki öğrencilerimizi sinemayla buluşturduk. Çocukları sinema ile buluşturma fikrinden dolayı Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı´ya,desteğinden dolayı 3.Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel´e, teşekkür ederiz" 
 
Yapılan sinema etkinliğe katılan öğrenciler; ilk kez sinemaya gittiklerini, Yüksekova Kaymakamlığının böyle bir sosyal etkinlik faaliyeti yapmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek sınavların olduğu bu dönemde yapılan bu tür faaliyetlerin kendilerine motivasyon anlamında da olumlu katkılar kattığını ifade etti.
Editör: Haber Merkezi