HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Kıran Mahallesi Atatürk Kültür Merkezi karşısındaki Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti. 

Vali Toprak’ı ve beraberindekileri kapıda karşılayan Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, daha sonra koordinasyon merkezi hakkında bilgiler verdi. 

Burada incelemelerde bulunan Vali Toprak, giyim kursu, bilgisayar kursu ve SODES kapsamında Ebru Hat sanatına yönelik eğitim alan engellilerle bir araya geldi. Engellilerle bir süre sohbet eden Vali Toprak onlarla yakından ilgilendi. 
Ziyaretlerine ilişkin memnuniyetlerini dile getiren Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen Vali Toprak’a teşekkür etti. 

Vali Toprak ziyaretin ardından Sümbül Engelliler Spor Kulübü’ne forma sponsorluğunu üstlenen iş adamı Niyazi Ediş’e kulüp adına plaket verdi. 

Ziyaretin ardından Vali Toprak ve beraberindekiler koordinasyon merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

dsc_2278.jpg

dsc_2279.jpg

dsc_2288.jpg

dsc_2294.jpg

dsc_2301.jpg

Editör: Haber Merkezi