HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Polis Gücü Spor Kulübü’nün karate branşında bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Özel Harekât Şube Müdürü Şaban Bayar’ın da sporculara eşlik ettiği ziyarette Vali İdris Akbıyık, sporcularla yakından ilgilendi.

Onlarla bir süre sohbet eden Vali İdris Akbıyık, karate branşında bir üst kuşağa geçmelerinden dolayı tebrik etti. Ziyaretin ardından Vali Akbıyık, karate branşında bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan sporculara sertifikalarını vererek, onlara çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

“Hakkari, sporda da hak ettiği yerlere kavuşacak”

Gazetecilere açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, Polis Gücü Spor Kulübü’nün Hakkari’de sporun gelişmesine önemli katkı sağladığını ifade etti.

Hakkari’de her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yerlere kavuşacağını vurgulayan Vali İdris Akbıyık, “Polis Gücü Spor Kulübü Hakkari’de sporun gelişmesine büyük katkı yapıyor. Birçok çeşitli branşlarda kurslar açıyor ve müsabakalar yapıyor. Türkiye ve Dünya şampiyonu olan çocuklarımız var. Karateden, Judo’ya, Tay bokstan, masa tenisine kadar her alanda çok önemli bir görevi yapıyor. Buradan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Hakkari her şeyin en güzeline laik. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yere Hakkarili çocukların sayesinde, sporcularımızın sayesinde buna kavuşacaktır.”

dsc_3253.jpg

dsc_3270.jpg

dsc_3277.jpg

dsc_3282.jpg

Editör: Haber Merkezi