HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, muhtarların sorun ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması amacıyla gerçekleştirdiği muhtarlarla buluşma toplantıları kapsamında merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonu’nda muhtarları kabul eden Vali İdris Akbıyık, onlarla yakından ilgilenerek, mahalle ve köyleriyle ilgili talep ve isteklerini dinledi. Muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Vali Akbıyık, çözüm yolları hususunda istişarelerde bulundu.

"Muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz"

Vali Akbıyık, belirli zamanlarla muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, muhtarların mahalle ve köyleriyle ilgili sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda istişarelerde bulunacaklarını ifade etti. Vali Akbıyık, muhtarların mahalle ve köyleriyle ilgili var olan sorun ve sıkıntıları birlikte aşacaklarını kaydetti.

"Çok verimli bir toplantı oldu"

Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç ise, Vali İdris Akbıyık ile gerçekleştirdikleri toplantının verimli geçtiğini belirtti. Aksaç, “Sayın Valimiz İdris Akbıyık ile yaptığımız ilk toplantımız çok verimli geçti. Burada tüm muhtarlarımız sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını tek tek Valimize bizzat iletme fırsatları oldu. Muhtarlarla birebir görüşülerek vatandaşların sorunlarının masaya yatırılması ve çözüme kavuşturulması anlamlı buluyoruz.” dedi.

muhtarlar-(2).jpg

muhtarlar-(1).jpg

muhtarlar-(4).jpg

muhtarlar-(5).jpg

muhtarlar-(6).jpg

Editör: Haber Merkezi