Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çukurca'yı ziyaret etti. Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerde bulunan Akbıyık, ilçede yürütülen hizmetler ve kamu yatırımları ile ilgili bilgi alıp çeşitli incelemelerde bulundu.

Vali Akbıyık Çukurca temaslarına Kaymakam Hasan Kurt'u makamında ziyaret ederek başladı. Kaymakam Kurt'tan İlçede yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan Vali Akbıyık daha sonra bin 400 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi Emir Şaban Camisi inşaatında incelemelerde bulundu.  Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Tam Kapanma Döneminde Çukurca İlçesinde denetlemelerde bulunan Vali Akbıyık esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt ile Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın eşlik ettiği Vali Akbıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığınca ilçede yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu ve halı saha inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Çukurca Belediyesi tarafından ilçedeki konut sorununun giderilmesi amacıyla Emirşaban Mahallesinde yaptırılan 70 daireli konut inşaatında incelemelerde bulunan Vali Akbıyık, Belediye Başkanı Ensar Dündar’dan bilgi aldı. Vali Akbıyık son olarak Çukurca Belediyesi tarafından kurulan sera ve çilek tarlasında incelemelerde bulundu.

1-001-001.jpg

2-115.jpg

10-014.jpg

9-006.jpg

Editör: Haber Merkezi