HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Hakaretlerde hayvanların da alet edilmesine dikkat çekmek için yanında bir eşek getiren aydın, sosyal medya hesaplarından kendisi hakkında yapılan hakaretlerin yer aldığı metrelerce uzunluktaki kağıtlar ile Hakkari Adliyesi önüne geldi. 

Sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak Adliye giren Aydın, suç duyurusunda bulundu. 

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, suç duyurusunda bulunmak için adliyeye geldiğini söyledi. 

Türkiye'de en çok hakaret ve küfür edilen sanatçı olduğunu belirten Aydın, "Sosyal medya düzenleme yasasını destekliyorum. Şu an dilekçemi vereceğim. Yanımda da kilometrelerce uzunlukta küfür ve hakaretin olduğu kağıtlar var." dedi.

'Temiz bir dünya için bu dünya hepimizin' sloganıyla yola çıktığını ve bugüne kadar onlarca türkü yaptığını belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Koronavirüse karşı türküyü Hakkari'de yaptım. Hak etmediğim, küfürler, tehditler, hakaretler yedim. İnsanlar ayrıca hayvanı kötü emellerine alet ediyor. Küfrederken hep hayvan isimlerini kullanıyorlar. Her şeyi biz yüce adalete bırakıyoruz. Sahte hesaplarla insanları bu kadar kötüleyen, karalayan insanlar da cezasını bulur. Bu yasayı gündeme getirdiği için Sayın Cumhurbaşkanıma çok teşekkür ediyorum. Tek dileğimiz de bu yasanın meclisten geçmesidir."

Ardından kentin girişinde bulunan seyir tepesine geçen Aydın, sosyal medya alanında yapılması planlanan düzenlemeye destek olmak için bestelediği türküyü seslendirdi.

dsc_6248-001.jpg

 

 

dsc_6266.jpg

 

 

dsc_6291.jpg

 

 

dsc_6311.jpg

ay4.jpg
 

Editör: Haber Merkezi