Şemdinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan bir grup öğretmen, yapımı yeni tamamlanan binada temizlik yaparak, eğitim ve öğretime hazırladı.

Okul Müdür Vekili Güven Kantekin, birçok yerde olduğu gibi Şemdinli'de de öğretmenlerin gönüllü olarak okulu eğitim sezonuna hazırladığını söyledi. 

Öğretmenlerini rol model olarak gören öğrencilerin bu tür çalışmaları gördükçe aynı davranışı sergilemeye çalıştığını aktaran Kantekin, şu ifadeleri kullandı:"Aynı şekilde velilerimiz okullara daha sık gelmeye, çocuklarının öğretmenleriyle daha sık görüşmeye başlıyor. Böylelikle öğrencisi, velisi, öğretmeni ve idaresiyle okullarımızın tüm paydaşları kamuya faydalı bir ürün ortaya koymaya çabalarken, birlikte bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu da yaşamış oluyoruz." 

Kandemir, yeni atanan öğretmenler dahil okul öğretmenlerinin ellerinden geleni yapmaya çalıştığını dile getirerek, "Bu da okulumuzda bir aile ortamı oluşturuyor. Şemdinli'den tayin olan arkadaşlarımız bizleri arayarak o günleri özlediklerini söylüyorlar. Bu da hepimizi mutlu ediyor." dedi./AA

Editör: Haber Merkezi