HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Her Şey Seninle Başlar" projesi kapsamında Seyit Taha İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Erol Olçok Ortaokulu’nda oluşturulan ve şehit polis memurlarının isimlerinin verildiği kütüphanelerin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Seyit Taha İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen programa Vali  Cüneyit Orhan Toprak, eşi  Dr. Funda Toprak Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Vali Cüneyit Orhan Toprak,  Şehit Polis Memuru Erhan Konuk’un isminin verildiği kütüphanenin açılışını yaparak öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
 Açılışını yaptığı kütüphaneyi gezen Vali Toprak, daha sonra bazı sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Ardından Şehit Erol Olçok Ortaokulu’na geçen Vali Toprak, burada da oluşturulan Şehit Polis Memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar Kütüphanesi’nin açılışı yaparak kütüphanede yer alan kitapları yakından inceledi.
Sınıfları dolaşarak öğrencilerle de bir süre sohbet eden Valimiz Sayın TOPRAK, daha sonra okulda görevli öğretmenlerle bir araya geldi.
  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından iki okula yapılan kütüphanelerde toplam 4.000 kitap bulunuyor. 

Editör: Haber Merkezi