HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-

 Hakkari merkezde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle kent merkezine içme suyu sağlayan şebekenin tahrip edilmesi nedeniyle Hakkari merkezde bulunan Sümbül Mahallesinde 4 gündür sular akmıyor.

Suları akmayan mahalleli ise duruma isyan etti mahalle sakinlerinin kent genelinden devam eden çalışmalar yüzünden mahallemizde 4 gündür sular akmıyor mağdur olduklarını ve bu mağduriyetlerini giderilmesini istediklerini belirtti.

Mahalle sakinlerinden İsa Temeş : ‘’ Bizler Sümbül mahallesinden yaşayan vatandaşlar olarak 4 güne yakındır sularımız akmamasından dolayı zor durumundayız belediye arıza ekiplerini aramamıza rağmen sorunun çözümü için her hangi bir girişimde bulunmadılar su olmadan hiçbir şey yapıldığını herkes biliyor.

Mahalleli olarak zor durumdan olduklarını belirten Temeş iki gündür Hakkari Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istemlerine rağmen farklı bahaneler üreterek kendilerine yardımcı olmamaları daha fazla mağdur olmalarına neden olmaktadır.

Mahalle sakini Mehmet Sayın günlerdir suyumuz akmıyor evde banyo yapamaz olduk Randevu ile mi Banyo yapacağız diyerek günlerdir suyumuz akmıyor belediye ekipleri burada geleceğiz diyorlar ilgilenen yok dedi.

Sayın: Su sorunundan bıktık artık sorun dert olmaya başladı çocuklarımız ufak, Bulaşıklar, çamaşırlar var yıkanacak mikrop içerisinde duruyoruz.

Mahalle sakini Sümbül mahallesinde 4 gündür sular hiç akmıyor Niye akmıyor diye yetkililere soruyoruz Birisi pompa bozuk diyor. birileri su yok diyor. kimin ne dediği belli değil. Dedi.

Son olarak mahalle sakinleri Yetkililerden ricamız; buraya gelerek sorunumuzu çözsünler, bizim bu mağduriyetimizi gidersinler" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi