HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Eş başkanları Cihan Karaman, Hümerya Armut,  Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, birim müdürleri ve 15 mahalle muhtarı katıldı. 

Muhtarlar toplantısında konuşan Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, tespit ettikleri sorunları hep birlikte gidereceklerini söyledi.  

Muhtarları tek tek dinleyip mahalle sorunlarını not alan Eşbaşkanlar bu sorunları hep birlikte çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan itibaren siyasi kimliğini bir tarafa bırakıp hizmet ettiğini belirten Başkan Karaman, valilik ve diğer kurumlarında belediye çalışmalarına destek vermesini istedi. 

İçme suyu, kanalizasyon ve onarılması gereken yolların yapılması içinde ellerinde geleni yatıklarını anlatan Başkan Karaman, halkın desteği ile var olan tüm sorunları kademeli olarak üstesinde gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

img-20190731-wa0014.jpg

Muhtarların sorduğu bazı soruları ilgili birim müdürleri de cevaplandırarak var olan sorunlara çözüm bulunmaya çalışıldı. Samimi bir şekilde mahallelerinin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları dile getirdiklerini belirten muhtarlar toplantının verimli geçtiğini söylediler.

Karşıyaka Mahallesi Pirodan semti, Gazi Mahallesi Gopsi mevkiinde güvenlik gerekçesi ile kapatılan mahalle yolların açılması için isteyen mahalle muhtarları Başkan Karaman’dan bu konuyu valilik ve emniyet yetkilileri ile görüşüp mahalle sakinlerinin mağduriyetini giderilmesini istediler.

15 günde bir veya ayda bir muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorun ve sıkıntılarını ele alacaklarını anlatan Başkan Karaman, halkın desteğini de arkalarına alarak var olan sorunların üstesinde gelmeye çalışacaklarını söyledi.

İkramların yapıldığı ve 4 saat süren toplantıda memnun ayrılan muhtarlar bu verimli toplantından dolayı belediye yönetimine teşekkür ettiler.

img-20190731-wa0011.jpg

img-20190731-wa0012.jpg

img-20190731-wa0015.jpg

Editör: Haber Merkezi