HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

“Kardeş Cami Projesi” çerçevesinde Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı, Palandöken İlçe Müftüsü Abdurahman Kotan ve Aziziye ilçe Müftü vekili Sefa Özcan, Hakkari ve ilçelerinde bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.

Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula başkanlığındaki heyet Hakkari merkez ile Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde  irşad programlarına katıldı.  Müftü Sula, Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürsüz ile beraber merkez Hacı Sait Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına iştirak etti.

Hakkari İl Müftülüğünü ziyaret eden Müftü Sula, daha sonra Müftü Gürbüz ile birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okulda eğitim ve öğrenim gören öğrencilere "İmam-Hatipli olmanın önemi" ile "Kur'an - ı Kerim ışığında Hz Muhammed örnekliğinde başarının yolları" konulu konferans verdi.

Buradaki programın ardından Ahmed-i Hani Yatılı Kur'an Kursunu ziyaret eden Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, yapılan hizmetler ile karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında yönetici ve öğreticilerden bilgi aldı. Akabinde öğrencilerle bir süre sohbet eden ve nasihatlerde bulunan müftü Sula kurstan ayrıldı.

haber-1-024.jpg

haber-5-007.jpg

haber-8-001.jpg

haber-7-003.jpg

Editör: Haber Merkezi