HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Jandarma Genel Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İstanbul Üniversitesi (OMAR) Müdürü Gönül Paçacı şefliğinde İÜ OMAR Türk Müziği İcra Heyeti sahne alarak bir birinden güzel eserler seslendirdi. Tarihi nitelik taşıyan eserlerin seslendirildiği konser büyük beğeni topladı. 

Konserin ardından Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak, sahneye çıkarak İÜ OMAR Türk Müziği İcra Heyeti’ni tek tek tebrik etti. Konser veren heyet adına Şef Gönül Paçacı’ya plâket ve çiçek takdim edildi. 

Öte yandan “2.Ters Lale Kültür, Sanat, Spor ve Kitap Festivali” etkinlikleri kapsamında Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri Türkiye Aşçılar Federasyonu’ndan 13 aşçı tarafından hazırlanan 7 bölgeye ait yöresel yemek ve tatlıların sergilendiği stantları gezdi. Burada aşçılarla bir süre sohbet eden Vali Toprak, hazırlanan çeşitli yemek ve tatlılar hakkında bilgiler aldı. 

ifn_1812.jpg

ifn_1815.jpg

ifn_1828.jpg

ifn_1872.jpg

ifn_1864.jpg

ifn_1879.jpg

ifn_1886.jpg

ifn_1793.jpg

ifn_1794.jpg

Editör: Haber Merkezi