İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Hakkari'deki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, İLKSAN'ın sosyal yardımlarını, tüm üyelerin istifade edeceği şekilde gayret gösterdiğini söyledi.

Bu doğrultuda en ücra köşedeki üyelere ulaşmayı amaç edindiklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti: "Onların dertlerini, problemlerini, sıkıntılarını izlemek ve onlardan aldığımız önerileri de genel kurula sunmak. İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı olarak 255 bin üyemize nasıl hizmet ederiz ve yapmış olduğumuz hizmetlerden memnuniyetin ne olup olmadığını arkadaşlarımızla üyelerimizle oturup konuşacağız. Bu aydan itibaren evlilik yardım 550, doğum yardım 275, cenaze yardım ise bir aylık asgari ücret tutarında olarak uygulanacak. Bu sosyal yardımlar tüm üyelerimize karşılıksız olarak verilecek.”

Yılmaz, daha sonra toplantıya katılan öğretmenlerin sandıkla ilgili sorularını yanıtladı.

Toplantıya İLKSAN Genel Müdürü Mustafa Çağlayan, Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İLKSAN Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe temsilcileri de katıldı. 

 

Editör: Haber Merkezi