HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ /HİKMET TEMEŞ

Hakkârili öğrenciler Düşünce koçu Arıkan’la bir araya geldi

Düşünce koçu Münir Arıkan Kredi Yurtlar Kurumunun Akademi Buluşmaları etkinliği kapsamında Hakkârili gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, öğrencilerin üniversite sonrası hayata daha donanımlı bir şekilde başlayabilmesi, iş hayatı ve gelecek planlaması konusunda yeterli ve sağlıklı bilgiler alabilmesi ve iş hayatının gerçeklerini kavrayabilmesi amacıyla “Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?” konulu Liderlik seminerleri devam ediyor.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hakkâri İl Müdürlüğünün organizatörlüğünde KYK Hakkâri yurdunda ve Afife öğrenci yurdunda barınan üniversite öğrencilerine yönelik Akademi Buluşmaları kapsamında düşünce koçu Münir Arıkan konuşmacı olarak katıldığı “Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor” konulu liderlik semineri düzenlendi.

Seminere KYK Hakkâri İl Müdürü Gökhan Yaşar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Hakkâri-Van karayolunda yapılan onarım çalışmaları nedeniyle seminere geç geldiği için öğrencilerden özür dileyen düşünce koçu Münir Arıkan,  daha sonra kendisine has üslubuyla öğrencilere “Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor” hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yaklaşık 2 buçuk saat boyunca seminerde konuşan düşünce koçu Münir Arıkan, kendine has üslubuyla gelecek nasıl bir insan bekliyor, geleceğin ihtiyacı akıl, bilgili ve şuurlu insan, hayat hedefi ve kariyer planlaması, takımdaşlık felsefesi, kadim medeniyet tasavvurumuz, örnek bir insan olmak ve sosyal sorumluluk gibi konulardaki deneyimlerini Hakkarili öğrencilerle paylaştı.

Verilen seminere büyük ilgi gösteren öğrenciler ise oldukça verimli bir seminere tanıklık ettiklerini belirterek bu seminerde emeği geçen Kredi Yurtlar Kurumu   İl Müdürü Gökhan Yaşar, öğretmen ve kendilerine hoşça vakit geçiren Münir Arıkan’a teşekkür etiller.

 

Editör: Haber Merkezi