HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Koca ve KOSGEB İl Müdürü Cihat Gür, Dağgöl Mahallesi'nde yaşayan Tatlı'yı ziyaret etti.

 

Koca, atıl malzeme ve strafor kullanarak savaş uçağı maketini yapan Tatlı'ya TEKNOFEST'e katılımı için destekte bulunacaklarını anlattı.

 

Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın selamlarını Tatlı'ya ilettiğini söyledi.

 

Bakan Varank'ın Tatlı'ya maddi ve manevi anlamda yanında olduklarını belirttiğini aktaran Koca, şöyle konuştu:

 

"Sayın Bakanımız bu konuda tüm destekleri sunacaklarını bize bildirdi ve kendisini TEKNOFEST'e davet etti. Sayın Valimizin de selamlarını getirdik. Sayın Valimiz de destekte bulunacaklarını söyledi. Savaş'a bu çalışmasında donanım ve eğitim anlamında da destek vereceğiz. İnşallah TEKNOFEST'e Hakkari'nin uçan bir uçağı ile katılmış olacağız."

 

Tatlı da TEKNOFEST'te katılacağı için sevinçli ve heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Umarım orada birinci olurum. İnşallah her şey yolunda gider. Straforla uçak yapmak gerçekten zor. Bunu daha da geliştirip uçurmaya çalışacağız. Sayın Bakanımız ve Valimize çok teşekkür ederim." dedi.

2-094.jpg

 

7-014.jpgdsc_6165.jpg

 

2-095.jpg

 

Editör: Haber Merkezi