HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
 

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı oyuncularından teşekkür

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı oyuncuları kendilerine maddi ve manevi destek veren başta Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve tüm kesimlere teşekkür mesajı verdi. 

Kadınlar 2. Ligi A Grup'ta mücadele eden Hakkârigücü Bayan Futbol Takımı oyuncuları kendilerine sunulan maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür mesajı yayınladı. 

Başta Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a takım adına teşekkür eden Takım Antrenörü Cemile Timur şu ifadeleri kulandı; “Sahip olduğumuz en değerli hediye olan gençlerimize sahip çıkarak moral, motivasyon ve daha azimli, kararlı bir yol çizmelerine, mesleklerine başarılı kişisel çabanın yanı sıra sizin destekleriniz çok önemli ve değerlidir. Bu başarı sizin gibi insanlardan gelen destek ve teşvikin meyvesidir. Hayatımızın zor anlarında güvenin, samimiyetin ve eşsiz maddi manevi desteğiniz için başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz’a, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve bizleri destekleyen tüm kesimlere kalpten teşekkür ederiz."

Editör: Haber Merkezi