HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Yerel bir haber sitesi ile Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ödül töreni Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Ödül töreni programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkanı Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Mustafa  Köçek ile çok  sayıda davetli katıldı.

 

Saygı duruşunun ardından Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan İstiklal Marşı tanıtım videosu, Yüksekova ilçe Mili Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenlerin seslendirdiği Çanakkale şehitleri anma türküsü, Hakkari tanıtım videosu,  Hakkari futbolunun tarihçesi, yılın sporcuları ve spora destek vererek onur ödülüne layık görünen  protokol üyeleri ile ilgili slayt gösterimi yapıldı.

Program sonunda konuşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari’de vali olarak görev yapmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, spora yönelik yapılan yatırımlar ve sporculara verilen destekler hakkında bilgi verdi.

           

Editör: Haber Merkezi