Karakter boyutu :






06 Kasım 2017 Pazartesi 12:33
Hakkari'de PKK'ya Ait Anti Tank Mayını Ele Geçirildi
Hakkari'de jandarma ekiplerinin yaptığı arazi arama-tarama çalışmaları sırasında PKK'lı teröristlere ait olduğu belirtilen 8 anti tank roketatar mayını ve bu mühimmata ait 8 adet sevk fişeği ele geçirildi.
Hakkari Valiliği, Jandarma ekiplerinin PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik Oğul Köyü kırsal kesiminde düzenlediği operasyonla ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada, Hakkari'nin merkeze bağlı Oğul Köyü, Beyaz Toprak Deresi Mevkii'nde jandarma ekiplerinin yaptığı arazi arama-tarama çalışmaları sonucu 8 anti tank roketatar mühimmatı ve bu mühimmatlara ait 8 adet sevk fişeğinin ele geçirildiği belirtildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim