Karakter boyutu :






05 Mart 2018 Pazartesi 10:37
Hakkâri’de Okuma Yazma Seferberliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kampanyası kapsamında Hakkâri’deki okullarda ders verilmeye başlandı.
HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ
Kentte farklı bir nedenle eğitim öğretim hakkından yaralanamayan ve temel eğitimini tamamlamayan vatandaşlara yönelik okuma yazma seferberliği başlatıldı.
Eğitim öğretim hakkından faydalanamayan veya temel eğitimini tamamlayamayan vatandaşlar için başlatılan okuma yazma seferberliği kurslarında katılım oldukça yoğun katılımla devam ediyor.
Kıran Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlk ve Ortaokulundan başlatılan okuma yazma kursuna hemen her yaşta vatandaşın iştirak ettiğini gözlenirken özelikle açılan okuma yazma kursuna katılan kursiyerlerin kadınların çoğunlukta olduğu gözlendi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim