HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Nevruz kutlamaları etkinliğine Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Baro Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Kaya, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevruz kutlama etkinliği Atatürk Kültür Merkezi önünde Başkan Vekili Cüneyt Epcim’in Nevruz ateşini yakmasıyla başladı. Yakılan ateşin etrafında toplanan kalabalık Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde olan minik çocukların halk oyunları gösterisini izledi. 

Program daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. Burada Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Faqiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezinin dengbejleri ve Erbane ekibinin Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği müzik şöleni verildi. 

Programın sonunda miniklerden oluşan halk oyunları ekibine bisiklet hediye edildi. Miniklerin hediyelerini Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş verdi. 

ifn_3548.jpg

ifn_3549.jpg

ifn_3583.jpg

ifn_3599.jpg

ifn_3600.jpg

ifn_3606.jpg

ifn_3648.jpg

ifn_3652.jpg

ifn_3653.jpg

Editör: Haber Merkezi