HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Atatürk Kültür Merkezi’nde "Bir bilet bir umut" sloganı ile organize edilen konsere Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Mustafa Pala ve Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gönüllü orkestradan oluşan müzik gurubunun seslendirdiği birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalar büyük beğeni topladı. 

Konserin ardından sahneye çıkan Vali İdris Akbıyık, etkinlikte yer alan müzik eğitmenleri ve gönüllü gençlerin oluşturduğu müzik grubunu tebrik etti. Yapılan etkinliğin önemine dikkat çeken Vali Akbıyık, köy çocuklarına yönelik düzenlenen konserin anlamlı olduğunu söyledi. 

konser-(9).jpg

“Anlamlı ve güzel bir etkinlik izledik"

Her şeyin temelinde eğitim olduğunu dile getiren Vali İdris Akbıyık, sözlerine şöyle devam etti; “Anlamlı ve güzel bir etkinlik izledik. Gençlik Spor İl Müdürümüz ve Gençlik Merkezi’nin öncülüğünde yapmış oldukları etkinlik çok anlamlı. Hepsi birbirinden başarılı gönül elçileri. Bizim ilk geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz şey Hakkari’de birinci meselemiz eğitim, kitap, okul diyoruz ama bu gönüllü arkadaşlarımızın da amaçlarının eğitim, kitap, okul olduğunu gördük. Her şeyin temelinde eğitim var bundan dolayı ben tekrar arkadaşları tebrik ediyorum bu tür etkinlikler inşallah ilimizde artarak devam edecektir." dedi. 

konser-(5).jpg

konser-(3).jpg

konser-(1).jpg

konser-(4).jpg

konser-(2).jpg

konser-(7).jpg

konser-(8).jpg

Editör: Haber Merkezi