• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de kömür yardımı devam ediyor
13 Aralık 2017 Çarşamba 15:42

Hakkari'de kömür yardımı devam ediyor

Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi durumu iyi olmayanlara yönelik kömür yardımları devam ediyor.

HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Bu yıl yaklaşık 6 bin 500  aileye 60 torba kömür  yardımı yapacağı belirtilirken, dağıtımlar ise aralıksız devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşın ayağına kadar kömürü getiren SYDV görevlileri ise, listelerini büyük bir titizlikle inceleyerek hak sahiplerinin kömürlerini kendi elleriyle teslim etti.


Kurum görevlerileri  tarafından yapılan açıklmaya  göre  kömür yardımı alan aileri daha önce maddi durumları göz önününe alınırak belirtildiğini ve özelikle Hakkari geneli başta olmak üzere merkeze bağlı köylerden kömür yardımı yapılcağını ve her aileye 60 torba kömür verileceği açıkladı.


Hakkari Sümbül mahallesinde sabah erken saatlerde ihtiyaç sahip  ailelerine dağtılan kömür yardımın araklıksız devam edeceği  belirtildi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim