HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hakkari İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile TOBB Hakkari İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımı yapıldı. Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) tarafından yapılan TOBB Hakkari Genç ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi ilk toplantısında bir araya gelen İcra Komitesi üyeleri Başkan ve Başkan Yardımcılıkları seçimlerini gerçekleştirdi. 

Yapılan seçim sonucunda,TOBB Hakkari Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı`na tekrar Sevda Keskin, TOBB Hakkari Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı görevine İsmail Baran Ölmez getirildi.

Hakkari’deki kadın ve genç girişimciliğin geliştirilmesi konusunda faaliyetleri koordine etmek üzere belirlenen il icra komitesi üyelerine başarı dileklerini ileten HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, “Kadınlarımızın ve gençlerimizin hem iş dünyasında hem de sivil toplumda daha etkin rol almasını çok önemsiyoruz. Artık küresel dünyada yarış, katma değerden, girişimcilikten ve inovasyondan geçiyor, ama tüm bunlar kadın eli değmeden de olmuyor. Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Komiteleri olarak Odalarımız ile birlikteilimizi ve bölgemizi her alanda daha iyi bir noktaya taşımak ve yeni projelerle başarılı işler ortaya koymak temennisinde bulunan Hatso Başkanı Taş, TOBB Hakkari İl Genç Girişimciler ve TOBB Hakkari İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyelerinin hepsine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen seçimlerde; TOBB Hakkari Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerine; Güler Yakupoğlu, Suzan Çakırbeyli getirilirken,üyeliklere; Özlem Atay, Viyan Değirmenci, Çimen ALP, Elif Ermağan, Perihan Öncel Korkmaz, Naciye Baysal, Hatice Temir, Ayten Atasoy, Felek Kağan, Nüket İnaç, Elmas Atsız, Zübeyde Başaran, TOBB Hakkari İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcılığı görevine de Cengiz Çatal getirilirken,üyeliklere, Veysi Ertunç, Nevzat Kazak, Davut Çallı, Ozan Taş, İnan Aksaç, Nazif Demir,Ahmet Malak, Sedat Mengeş, Osman Göztepe, İslam Yılmaz, Serhat Açıkel, Mehdi Gözay ve Onur Onay seçildi.

img_1602.jpg

img_1593.jpg

img_1605.jpg

img_1563.jpg

img_1579.jpg

Editör: Haber Merkezi