HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlik ve müzik şöleni düzenlendi.

Proje kapsamında Gençlik Merkezi önünde bir araya gelen gençler, cep telefonlarını bir kenara bırakarak, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ve müzik şölenine katıldı. 

Gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde burada antrenörler koordinatörlüğünde satranç, tenis, masa tenisi, okçuluk ve badminton gibi çeşitli faaliyetlere katılma şansı buldu.  Düzenlenen program kapsamında burada gençlere ve ailelerine müzik şöleni de yapıldı. Gençler ve çocuklar burada etkinliklere katılan aileleri ile beraber keyifli vakit geçirdi. 

Proje kapsamında düzenlenen etkinliklere teşekkür eden aileler, “Çocuklarımızın çoğu sosyal medya ve sanal ortamda vakit geçiriyorlar. Bu durum biz aileleri son derece üzmekte ve endişelendirmektedir. Bu proje kapsamında çocuklarımız, gençlerimiz burada çok güzel bir vakit geçirme şansı yakaladı. Bizlerde burada onların mutluluğuna eşlik ettik. Bu durum bizleri son derece memnun etti. Emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz."

etkinlik-(3).jpg

etkinlik-(1).jpg

etkinlik-(2).jpg

etkinlik-(6).jpg

etkinlik-(9).jpg

Editör: Haber Merkezi