HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari’de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda yürütülen "Sen de yapabilirsin projesi" uygulanmaya başlandı.

Hakkari İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından "Mutlu çarşamba" sloganıyla başlatılan "Sen de yapabilirsin” projesi kapsamında çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde eğitim alan engelli öğrenciler, Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda misafir edilerek burada uzman antrenörler ve gençlik liderleri eşliğinde langırt, badminton, masa tenisi, mini golf, tenis, basketbol, voleybol ve mini bowling oynayarak güzel vakit geçirmeleri sağlandı. 

untitled-1-010.jpgHakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, "Mutlu çarşamba" sloganıyla startı verilen “Sen de yapabilirsin” projesi hakkında açıklama yaptı. 

Güldal, proje kapsamında her çarşamba günü saat 10.00 ile 19.00 arasında uzman antrenörler, gençlik liderleri ve gönüllü gençlik liderlerin eşliğinde engelli çocuklara ve vatandaşlara yönelik sportif etkinlikler ve eğlenceler düzenleneceğini, burada güzel vakit geçirmeleri sağlayacaklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz 'Sen de yapabilirsin projesi' kapsamında el ele, kol kola hem spor yaptılar hem eğlendiler. Her çarşamba günü özel kardeşlerimizle daha da mutlu olacağız." dedi.

proje-(1).jpg

proje-(2).jpg

proje-(3).jpg

proje-(5).jpg

proje-(7).jpg

proje-(8).jpg

proje-(9).jpg

Editör: Haber Merkezi