HABER: HİKMET TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kızılkaya, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şirin Keleş, İl Jandarma Komutanlığından Astsubay Müslüm Aytaç, İl Sağlık  Müdür V. Hanife Üzel Taş, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve SYDV Müdürü Vedat Ali Ertuş katıldı.

Hakkâri Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Ercan Mavigöz, Sosyal Çalışmacı Sabah Turan kurul üyelerine 2017 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon toplantısında alınan kararlar ve kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Sosyolog Yazgülü Yaşar ise Hakkari genelinde yapılmış olan GZFT anket çalışmasına ilişkin elde edilen verileri İl Koordinasyon üyeleri ile paylaştı. 

Toplantıda 5395 Çocuk Koruma Kanunu çerçevesinde çocuklara ilişkin gündemde yer alan sorunların çözümüne ilişkin hangi sosyal hizmet modellerinin uygulanabileceği konusunda gerekli bilgi alışverişinde bulunulmuş olup yapılması planlanan çalışmalar kararlaştırıldı.  

Editör: Haber Merkezi