HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediye Başkanlığı, 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında kent merkezinde başlattığı içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, drenaj hattı ve profesyonel bitümlü sıcak karışım asfalt kaplama çalışmalarından dolayı Hakkari-Van Karayolu’ndaki orta refüjlerde bulunan aydınlatma direkleri de yerinden sökülerek enerji hatları da iptal edilmişti. Caddenin karanlığa gömülmesiyle beraber yeniden aydınlatılması için ekipler kolları sıvadı.

Altyapı ve yol çalışmalarının bitirildiği caddede Vedaş’a bağlı ekipler, Hakkari Van Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde çalışma başlattı. Yoğun bir çalışma içine giren Vedaş ekipleri kentteki ana caddeyi yeniden aydınlatmak için yoğun mesai içine girdi.

Orta refüjdeki aydınlatma direkleri Vedaş ekipleri tarafından yeniden yerlerine dikilerek enerji verilmek üzere yer altı kablo döşemesine başladı. Enerji hatlarının çekildiği aydınlatma direklerine ayrıca çalışmalardan dolayı tahrip olan aydınlatma lambaları da yeniledi. Ekipler, çalışmaların Tekser’den Karayolları 114. Şube Şefliği’ne kadar uzanan yol üzerinde devam edeceği belirtildi. 

dsc_9571.jpg

dsc_9576.jpg

dsc_9583.jpg

Editör: Haber Merkezi