HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Kentteki asfaltlama çalışmalarına aralıksız sürdüren Hakkari Belediyesi, asfaltlama çalışmaların ilk olarak başlatılan Biçer Mahallesi, Sümbül Mahallesi ve Dağgöl Mahallesi’nin bazı noktalarında profesyonel bitümlü sıcak asfalt dökerek asfaltlama çalışmalarına stant vermişti. Asfaltlama çalışmaları kapsamında zemin etüt çalışmalarının sona erdiği Kıran Mahallesi Cezaevi Kavşağı ile İl Jandarma Komutanlığı yol güzergahında yolda önce yolda yer alan kaçak barakalar kaldırıldı, daha sonra yol genişletme ve düzenleme çalışmalarıyla yol profesyonel sıcak asfalt ile kaplandı.

“YATIRIM PROGRAMIMIZ İLE ALTYAPI VE ÜSTYAPI HİZMETLERİMİZİ İNŞA EDİYORUZ”

Belediyemizin tüm yatırım hizmetlerini periyodik olarak yerinde sık sık denetleyen ve inceleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Kıran Mahallesi Cezaevi Kavşağı ile İl Jandarma Komutanlığı yol güzergahında İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet MüdürüS. Suvat Dilberoğlu ile incelemelerde bulunarak burada kısa bir açıklamada bulundu. 

Epcim,  “İlimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları önceliklerine göre belirli bir programa aldık. 2017 yılı için bir dönüşüm programımız bulunuyor. Programımıza göre altyapı ve üstyapı hizmetlerimizi inşa ediyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hemen üstyapı çalışmalarımıza başlayıp yollarımızı profesyonel sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu program ile İlimiz Merkezinin hemen hemen her yerine yatırımlarımızı ulaştırmış olacağız” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi