İl Genel Meclisi Başkanı Gülizar İliş’in başkanlık ettiği toplantıda 2018 projeleri hakkında bilgi verildi. 
İl Özel İdare Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Hakkari İl Genel Meclis Başkanı Gülizar İliş ve il genel meclisi üyeleri katıldı. 


2018 yılının ilk ayında İl Özel İdaresinin 2017 yılında yaptığı iş ve işlemleri değerlendiren toplantıda söz alan Meclis Başkanı Gülizar İliş, yeni yılın barış ve huzur getirmesini diledi. 


Hakkari'nin temel sorunları için önemli kararlar alacaklarını anlatan İliş, ‘Yılın ilk toplantısında Hakkari için acil olan konuları ele alacağız. Halkın sorunları ve talepleri doğrultusunda karar alacağız. Gündemimizde özel idarelerin 2017 yılında yaptığı çalışmaları var. Bu çalışmaları denetlemek için gerekli komisyonlar kuracağız.  Ayrıca son zamanlarda Türkiye’nin gündeminde İl Özel İdarelerinin kapatılması söz konusudur. 51 ildeki özel idarelerin kapatılması ihtimali var. Bizler Hakkari İl Genel Meclisi olarak İl Özel İdarelerinin kapatılmasını istemiyoruz.

2018 yılında Hakkari genelinde içme suyu, yol yapımı çalışmaları, su  ve kanalizasyon çalışmalarına ağırlık vereceğiz” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi