HAKKÂRİ İL SESİ GAZETESİ/HİKMET TEMEŞ/

DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı belli oldu. Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde patinin Hakkari İl Başkanlığına İbrahim Piruzbeoğlu'nun getirildiği öğrenildi.

DEVA Partisi Hakkari Kurucu İl Başkanlığı görevine getirilmesi üzerine açıklama yapan Piruzbeyoğlu 'Memleketimin güzel, temiz, dürüst, halis niyetli insanları! Bugün itibariyle Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın teveccühleri ile DEVA (Demokrasi ve Atilim Partisi) Hakkari İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum." dedi. Piruzbeyoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Neden DEVA diye soracak olursanız; Ülkemizde adalet yaralı, demokrasimiz yaralı, halkımız yaralı. Korku ve ümitsizlik sarmış her yeri. Siyasi polemikler, kavgalar hepimizi canından bezdirdi. Entrikalar almış yürümüş. Buna ayak uyduran küçük bir azınlık dışında yaşamdan zevk alan, ürettiğinden mutluluk duyan, yatağında huzurla uyuyan, ailesi ve çevresiyle sorunsuz hiçbir ferdi neredeyse bulamazsınız.İşte bu ortamda elini taşın altına koyacak, adım adım her köşede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarından haberdar, onları çözme hevesi ve gayretini görev addeden tecrübeli ve çözücü bir ekibin içerisinde yer almam, memleketim Hakkari için bu ekiple omuz omuza gayret sarfetmem gerektiğini görerek İl Başkanlığına talip oldum ve bu göreve layık görülerek "Bismillah" diyerek göreve başladım. DEVA olarak geldik, artık buradayız. Zaman Türkiye için, Hakkari'miz için sorumluluk alma, iyi işler yapma, her vatandaşa hiçbir ayırım gözetmeksizin, partizanlık ve ayrımcılık yapmaksızın hizmet etme zamanı. Derdinize ortak arıyorsanız biz DEVA’yız. Derdinize hızlı ve samimi çözüm arıyorsanız biz DEVA’yız. Biz dert ortağınızız. Bütün samimiyetimiz, tecrübemiz ve gayretimizle sizlerleyiz. Ve Artık Hakkari'de de DEVA zamanı diyoruz. Sevgi ve saygılarımla ...

" İbrahim Piruzbeyoğlu kimdir?

 

1974 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dünyaya gelen İbrahim Piruzbeyoğlu, İlk ve orta öğrenimini Hakkâri ile Ankara illerinde tamamladı. 1997 yılında Fırat Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olan Piruzbeyoğlu, 1999-2002 yıllarında TBMM'de Milletvekili Danışmanlığı görevini üstlendi. 2003 yılından beri Türkiye'de ve yurt dışında inşaat sektöründe çeşitli taahhüt işleri yürüten Piruzbeyoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi