HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya müdür yardımcıları, kuruluş müdürleri ve personeller katıldı.

İl Müdürü Salih Kaya, kurum personelleri ile yaptığı toplantıda bir konuşma yaptı. Kaya, personellerine vatandaşlara karşı güler yüzlü bir yaklaşım içinde olmalarını, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde vatandaş başvurularını hızlı bir şekilde sonuçlandırmalarını istedi. 
 
Kaya, kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin gerekliliğini ifade ederek şöyle devam etti, “Kamu görevlisi olarak bizler vatandaşlarımıza hizmet etmekle yükümlüyüz. Bu nedenle tüm kurumlarımızda vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı içinde olmamız gerekiyor. Kuruluş müdürlerimizden ve personelimizden vatandaşlarımıza karşı güler yüzlü bir yaklaşım içinde olmalarını, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde vatandaş başvurularını hızlı bir şekilde sonuçlandırmalarını bekliyorum” diye konuştu.
 
      Konuşmasında ayrıca personel yönetim sistemi, resmi yazışma kuralları, 657 sayılı devlet memuru kanunu, izin yönergesi, sağlık raporları ve personel özlük haklarına değinen Kaya, kurumda çalışan ASDEP personeli ve hizmet alımı yoluyla çalışanların çalışma şartları hakkında da bilgi verdi.
 
img_6002.jpg
Editör: Haber Merkezi