HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları tekerlekli sandalyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak hayırseverlerin destekleriyle alınan tekerlekli sandalyeler, Keklikpınar Mahallesi’nde ikamet eden Abdulmenav Demir (70) ve Sümbül Mahallesi’nde ikamet eden Sadık Özer (68) isimli vatandaşlara teslim edildi.  Tekerlekli sandalyelere kavuşan iki engelli vatandaş büyük mutluluk yaşadı.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, ailelerden gelen tekerlekli sandalye talebi üzerine harekete geçtiklerini ve hayırseverlerin destekleriyle 2 aileye tekerlekli sandalye temin ettiklerini belirtti.

“Engellilere destek veren herkese teşekkür ediyoruz”

Aydoğdu, “Bizler engelli kardeşlerimizin sorunlarını, sıkıntılarını bire bir dinlemek ve onlara yardımcı olabilmek adına evlerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde felçli olup yürüme zorluğu çeken ailelerimizin bizlere tekerlekli sandalye taleplerini alıyoruz. Bu taleplerini yerine getirmek için girişimlerde bulunarak hayırsever işadamlarından destek talep ediyoruz. Yaptığımız girişimler sonucu ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza hayırseverlerin destekleriyle tekerlekli sandalye temin ederek kendilerine teslim ediyoruz. Ben Türkiye’deki tüm hayırsever işadamlarımıza, engelli dostlarına, engelsiz yarınlar için mücadele eden herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hayırseverlerin derneğimize yaptıkları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkesten engellilerimize destek vermeye davet ediyorum.”

engellilere-tekerlekli-bisiklet-(2).jpg

engellilere-tekerlekli-bisiklet-(8).jpg

engellilere-tekerlekli-bisiklet-(5).jpg

engellilere-tekerlekli-bisiklet-(6).jpg

Editör: Haber Merkezi